10 juni våknet vi etter en lang natts søvn… Sannheten gikk opp for oss, vi var på ferie!Det var jo ingen vekkerklokke som kimte kl.04.00 om morgenen, ei heller kl.07.00

Etter å ha vekket liv i kroppene, ruslet vi ned til restauranten for å spise frokost! Var veldig spente på hvordan frokosten var. Det var nesten for mye godt å finne der. Sikkert 10 forskjellige brødtyper, kjøttpålegg,speilegg,kokt egg,eggerøre, syltetøy,yoghurt,tomat,agurk,paprika,frukt og mye mer… Det ble til at en bare gledet seg til neste morgen og ny frokost.

Etter frokost, begynte vi med sikkert mange andre å vente på at sola kikket frem… Hmmmm, skal si den lot seg vente på! Var bare så vidt den gløttet frem mellom skyene før den igjen stakk sin vei… smiley Sånn ble den dagen. Samme skjedde jo dag 3 her på Gran Canaria… Jaja, lite å gjøre med det! Været kan en jo ikke styre over. Sukk! Det var bare å håpe på at dag 4 ble mer solfylt. Istedet for å sture over været, ble dag 3 benyttet til massasje og peeling! smiley WOW!!!!! Fikk oss hver sin terapeut og hver vårt rom… Begynte med peeling, jeg fikk sitronskrubb og Kjell saltskrubb… Jeg nøt den gode duften jeg ble omgitt med. Kjell sa at han fikk vel saltskrubb fordi han var såpass gammel og måtte salte ned kroppen så den ikke surnet i varmen! smiley Vel, den behandlingen varte jo ikke evig! Plutselig måtte en i dusjen og få av seg skrubbkremen. Etterpå kom vi nærmest til himmelen. smiley På en varm massasjebenk, fikk vi begge to massasje… Det gikk jo ikke lange tiden før en bare seg i søvn… Plutselig måtte en snu seg!!!!!! Hmmm, også da en nøt massasjen på sitt beste i halvsøvne! Vel, en karret seg rundt og la seg på rygg så massasjen kunne fortsette! Det var en sann nytelse! Noe som absolutt alle burde ha gjort, minst en gang pr uke eller skal vi si hver dag????!!!!

Vel, uten om å ha nytet nesten 2 timers massasje, gikk denne overskyete dagen unna. Fikk jo tatt en god del bilder. Vi tok oss en tur i baren på hotellet om kvelden. Ergo fikk vi brukt litt klær som bare hang i skapet. Er jo ikke rare antrekkene som ellers blir brukt på en sånn tur; bikini og short!