Den 12 juni kom endelig den etterlengtede sola. Det ble en lang dag ute ved bassenget… Hehehe, gjett hvordan en så ut da en endelig kom seg inn på kvelden?! Til tross for solfaktor 6,12 og 30 var det ikke fritt for en rødlig hudfarge..

smiley Kjell fikk da gjennomgå mest… Jeg var litt mer heldig med denne oksehuden jeg har..

Midt på dagen måtte vi ha oss en pause fra solsteken. Da var det godt å få seg en liten kaffetår!

Var litt godt å sitte litt i skyggen også… Her varmer ikke sola, nei den biter!!!!!!! Det er jo helt vilt! Men vi klager ikke…. Er jo ikke lenge så er vi hjemme igjen. Og etter avisene å dømme er det ikke denne varmen hjemme…

Se så nydelige blomster på et tre som står få meter fra bassengkanten.. Det er ganske stort og er full av disse fargerike blomstrene.

En vakker solnedgang må bare nytes!