Tidlig oppe i dag også! Måtte jo nå Ving sin representant her på hotellet. Og vedkommende var her mellom kl.09-10.00

Fikk snakket med damen som sto i Ving-skranken. Vi bestilte tur til western-byen og betalte den. Fikk noen råd om div. andre ting også. Glad og fornøyd gikk vi til frokost.

Etter en god frokost, så vi flere solsenger skrike etter oss ved bassenget. For fredens skyld, var det bare å skynde seg ut dit! Slang oss ned på hver vår seng og lå der og kikket på de nye, bleike svenske gjestene som var kommet. Ingen nordmenn som er kommet de to siste dagene. Men det skyldes vel vekter-streiken som er i gang hjemme i Norge?! Vel, da kan det bli artig å se om vi to kommer oss hjem når vi skal. Leser litt i VG som er å få kjøpt her. Noe må en da finne på når en ligger der i sola.

Investerte i ny solkrem i dag, med litt mindre faktor i. Men på utsatte steder, blir det fortsatt smurt med høy faktor ( 15 og 30). Men det hjalp lite i dag! Da sola stekte som verst, krøllet den huden på skuldrene. Var som skuldrene ble slengt i smultbad. smiley Da ble det full blokkering atter en gang. Men denne gangen ble det smurt på så tykt lag at det satt igjen etter en dusj da vi hadde kommet inn for kvelden. Ser nå ut til at smultstekingen er gått tilbake. Så får en bare håpe på at det gir seg og at en slipper flasse av hele ryggen.

Da vi var kommet inn på rommet og tatt kvelden for solsenger og soling, ringte telefonen her. Neiiiiiiiiiiii, skrik! Turen til western-byen er avlyst. Det er kanskje fordi det er for få som er meldt seg på?! Eller er det cowboyene som er stukket ut på prærien og ikke finner veien hjem? Kanskje de er tatt til fange av indianere??? Ikke vet vi, men det skal vi nok finne ut av i morgen tidlig. Her er to andre turer som frister litt, en grottetur og en Mogan-tur. Så vi får se hva det blir til…,

I dag er det ikke blitt tatt noen bilder. Det gjorde vi i går da vi var ute til middag. Tok en bursdagsdrink for våre bursdagsbarn i juni! Ble en San Francisco.

Så skal slenge ved noen kvelds og nattbilder herfra GC.

Ellers så har en det bare helt supert og nyter dagene fullt ut. Det frekkeste er jo at en bare blir trettere og trettere av å ikke gjøre noen ting. Sender masse tanker hjem til dere alle hjemme i Norge. Alle sammen skulle vært her i varmen og koset seg!