Frokosten ble som vanlig inntatt her på hotellets restaurant. Etterpå tok vi oss en tur ned mot stranden. Går gratis buss fra hotellet og det stopper ved et lite senter ved stranden. Der fikk vi handlet litt stort og smått. Varmen steg hele tiden. Så fra vi kom og med 19 gr i luften, var det 28 gr da vi dro i 16.00-tiden. Men vi hadde en koselig dag. Satt på to ute-restauranter og tok oss kald drikke innimellom handleslagene.

Da vi kom til hotellet, vrengte vi av oss klær og havnet i badetøy – så var det ned til bassenget! Dette var den 3 dagen hvor vi har hatt sol hele dagen! smiley Måtte jo utnytte den fullt ut. Hjelpe meg, det var nesten for varmt ved bassenget! Men vi lå der en stund og pustet og peste. Eneste bassenget en kunne gå uti, var det lille. De store er jo så kalde at en stivner til, bare en stikker tåa uti… Så jeg fikk endelig duppet meg i et basseng, på 50 cm vannhøyde. Ble da gjennomvåt for det.smiley

Senere på kvelden fikk vi kledd oss litt og tok oss en tur til den spanske restauranten vi har vært en gang før.

Bestilte oss reker og avokado som forrett! Smaker himmelsk godt! Ja, gjett hva som skjedde da????? Nesten som forgjort! Mens jeg sitter og koser meg med rekene, merket jeg plutselig noe på en jeksel… Vel, ut på doen bar det og gapte opp det jeg kunne!!!!Skrik! Der er krona min delt i to! Knurr! Neste blir vel i gull, etter hva tannlegen sa til meg sist! Det satte jo en liten demper på middagen for en stund! Fikk heldigvis ikke noe verk, så da ble tanna fort glemt.

Så kom hovedretten til bords! HJELP!!!!!!!!!! Var den digre posjonen! Mat til hele slekta nesten. Chateubriand! Noe av det beste jeg har smakt! Ble helt stappa da Kjell på toppen av det hele slengte på med dessert! Vel, ferdig med all den maten trodde vi begge to at vi skulle sprekke! Det var bare å komme oss hjem til hotellet, med TAXI. Så mette som vi var, hadde det vært håpløst å gå, men lettere å rulle hjem. Vi måtte til og med gå på andre siden av gata så vi ikke kjente den gode matlukta fra restauranten.

(Her ser vi rett inn på grillen fra gata. Kanskje ikke så veldig hygenisk, men fytte-katta så god mat som kom ut fra den grillen.)

Vel fremme på hotellet, satte vi oss ut for en røyk. Men det varte ikke lenge før jeg la meg på senga. Helt stille… Var så mett at jeg var uvel nesten… Det er det verste vi har vært med på begge to. Kjell har ligget å rullet i hele natt med en mage som stortromma i et korps. Den hylte og skreik og holdt et leven med han hele natta. Gjett at han angret på at han hadde spist så mye…. Vel, vi angret begge to på den dårlige viljestyrken vi hadde med den kjøttretten vi fikk servert!

Men vi kom oss gjennom natten med tromme-mager…

Livet er herlig eller hva???? For noen luksusproblem vi mennesker har! Sukk….