Her var vi oppe med stortrommene før det var blitt ordentlig lyst. Satt ute på altanen med en kaffekopp og røyk. Lurte fælt på om vi skulle gå til frokost!?

Helt sant! Middagen fra i går satt enda godt fast! Etter 2 timer i en stillle morgenstund, fant vi ut at vi går til frokost. smiley Mat ble det. Men denne morgenen fikk vi ikke ned et helt rundstykke en gang. Middagen fra i går satt enda igjen.

Etter frokost var det bare å “klaske stortrommene” ned på en solseng! Der ble vi i hele 6 timer. Fremdeles mette! Da vi endelig kom opp på rommet igjen, kokte vi tomatsuppe, 1 skål til hver. Med hver sitt rundstykke og suppa, ble vi mette atter en gang.

Så denne dagen har det ikke skjedd store ting på denne fronten.

Jeg har gjort litt mer på siden her og Kjell har tatt seg en liten blund. Det ble gjøremålene våre etter en dag i solen.

Hei og hå! I morgen pakker vi koffertene og gjør oss klare for hjemreise på onsdagen…

Klem